30 augusti, 2018

Yogamarathon

YINYOGA till förmån för CancerRehabFonden

Söndag 23 september kl. 14.30–16.00

Yinyoga är en lugn yogaform där vi sitter eller ligger i olika positioner med klossar och bolster som stöd och hjälp. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga. Ta med ett nyfiket och öppet sinne och yoga tillsammans med oss. Efteråt finns möjlighet till en kopp te.

Pris: Swisha valfritt belopp till förmån för CancerRehabFonden 900 2064.

Boka din plats
Kan du inte delta på yogapasset går det bra att swisha redan nu.

 

Yogamattan är med på vägen framåt

När jag var mitt i kaoset av alla behandlingar och operation, glömde jag bort hur bra jag tyckte yogan hjälpt mig i vardagen. Jag var orolig att jag skulle överanstränga mig ifall jag yogade. Armen var känslig där man opererat bort lymfkörtlarna och ärren stramade.

Bota mig från cancer var ett projekt som jag var passagerare i. Ett lyckat projekt! När projektet var avslutat hade jag åter ansvaret över mitt liv. Över min kropp och vad som är bäst för mig. Kroppen hade fått nya erfarenheter som verkat ha lagrats i minnet.

Det var mycket som hänt i kropp och sinne som skulle accepteras. Ett nytt liv skulle börja kändes det som. Men det skapade också krav. Jag fick möjligheten att bearbeta uppstarten av mitt nya liv, under en veckas rehab på Frötuna gård. Det var CancerRehabFonden som arrangerade och sponsrade veckan.

Efter det kom jag tillbaka till yogan igen. Tack vare min yogalärare Anette på Ashtanga Yoga Karlstad, som guidat mig i yoga innan diagnosen, märkte jag att kroppen inte var så svag. Trots lymfödem och lätt till överansträngning känner jag mig starkare än någonsin.

Vägen framåt efter en cancerdiagnos är unik för var person men det viktiga att få den hjälp man behöver. För att uppmärksamma CancerRehabFondens arbete deltar Ashtanga Yoga Karlstad i Yogamarathon.

Kom och yoga med Ashtanga Yoga Karlstad till förmån för CancerRehabFonden.

Cajsa West

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*