17 oktober, 2019

Yoga in det nya året – 108 solhälsningar

108 är ett nummer som har en viktig symbolisk betydelse inom många olika områden, bland annat inom yogatraditionen. Exempelvis så har en japa mala, det halsband med pärlor som används vid meditation och recitation av mantra traditionellt 108 pärlor plus en gurupärla som binder ihop tråden av pärlor.

Den 11 januari träffas vi för att yoga in det nya året med 108 solhälsningar. Vi rör oss i block om 10 solhälsningar och däremellan stannar vi upp för att meditera, reflektera över året som gått och sätta intentioner för året som ligger framför oss.

Att göra 108 solhälsningar är en utmaning för både kroppen och sinnet. Under den här workshopen kommer vi inte stanna i stående hund under fem andetag som vi vanligtvis gör, istället rör vi oss direkt vidare och följer andetaget. Du kan närsomhelst under workshopen stanna upp och vila, du deltar efter din förmåga för dagen och gör anpassningar i de positioner där du behöver. Vi avslutar klassen med en guidad meditation. Efteråt fikar vi tillsammans.

Lördag 11 januari
Tid: kl.10.00-ca 13.00.
Pris: 550 kr 

Lärare: Veronica

Boka dig här

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*