7 oktober, 2019

Yoga hos oss

Bokning och betalning
Du bokar din klass på BokaDirekt och du kan betala med Swish eller Bg på plats i yogalokalen. Du kan betala per klass (Swish eller Bg) eller köpa något av våra kort (Swish, Bg eller med Klarna). Obs! Vi har ingen kortläsare så du kan inte betala med kort.

Kom i tid och varva ner
Kom gärna en stund innan klassen börjar, vi öppnar dörren 15 eller 30 minuter innan klassen börjar (se schemat för att se när klassen innan slutar). Ge dig själv en stund att landa och varva ner innan klassen.

Tystnadsplikt
Vår yogalokal är en plats där du ska kunna vara och utvecklas, precis som du är. Det som händer i shalan är ingenting som vi för vidare och pratar du med oss lärare om något har vi tystnadsplikt.

Respektera din kropp
Under yogaklassen är det viktigt att du lyssnar på och respekterar din egen kropp. Anpassa din träning efter dagsformen, inte vad du gjorde under din förra yogaklass. Under vissa klasser går vi lärare runt och assisterar och gör fysiska justeringar. Vår intention är att dessa justeringar på ett mjukt sätt ska hjälpa dig vidare i positionen eller undvika att du skadar dig. Men då vi inte kan känna det du upplever i din kropp, är det viktigt att du säger till om du inte vill ha justeringar eller säger ifrån om en justering blir för intensiv.

Säg gärna till innan klassen om du har några skador, fysiska begränsningar eller om du är gravid.

Klädsel och ombyte
Vi har ett litet omklädningsrum i lokalen där du kan byta om innan klassen. Undvik att ha smycken eller klocka på dig. Vi yogar barfota för att få bra grep på mattan. Vi har ingen dusch i lokalen, men du kan tvätta av dig innan klassen på toaletten.

Enligt traditionen ser man på yoga som en reningsprocess där vi renar kroppen inifrån med hjälp av rörelsen och andetaget. Man kommer därför också till yogamattan ren och tvättar sig eller duschar innan klassen, vilket också bidrar till allas trevnad.

Äta och dricka innan klass
Undvik att äta större måltider för nära inpå klassen. Vi dricker inte under yogaklassen, så det är bra att se till att dricka ordentligt under dagen.

Allergier
Vi använder rökelser innan klass och det kan ibland finnas nötter i lokalen. Om du är allergisk vill vi gärna att du hör av dig innan klass.

 

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*