27 november, 2017

Yoga för stela män ashtanga grundkurs

Ashtangayoga är en fysisk och dynamisk yogaform. Ashtangasystemet består av olika serier av asanas (positioner) som man lär sig en efter en, position efter position. Man börjar med solhälsningar och bygger sedan på med stående, sittande och avslutande positioner. Rörelserna utförs i ett flöde och binds ihop till sekvenser med hjälp av andetaget. Syftet med att göra samma positioner i samma ordning varje gång man tränar är att de fysiska rörelserna efter hand blir en meditation i rörelse. Förutom att man stärker kroppen och gör den smidigare stillar man också sinnet.

Även om ashtangayogan vid första anblick kan verka svår och avancerad så finns det alltid anpassningar att göra för alla positioner. I traditionell mysore-träning lär man sig en position i taget, vilket ger möjlighet att modifiera rörelsen efter sin egen kropp och sina egna förutsättningar.

På ett lugnt sätt och i trygg miljö med andra män/killar får du lära dig grunderna i ashtangayoga. Du kan använda den här yogaformen som din huvudsakliga träning eller som komplement till annan träning. Välkommen att utforska vad din kropp och ditt sinne kan göra, vi lovar att du kommer bli förvånad!

Yoga för stela män ashtanga grundkurs– ingen erfarenhet krävs
Kursstart 1, måndag 19 augusti, kl. 18.00- 19.15
Kursstart 2, måndag 28 oktober, kl.18.00- 19.15
Pris: 650 kr, 4 ggr. 75 min


Boka dig här

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*