5 april, 2017

Våga yoga kurs

Grundkurs i Ashtangayoga & Mysore


För dig som inte kan eller vågar yoga

Du kanske tänker om jag inte vore så stel skulle jag börja yoga eller om jag vore lite smalare, jag är för gammal, om jag hade lite mer tid om inte OM hade varit… Då är den här introduktionskursen i Ashtangayoga, en av västvärldens mest populära yogaformer, något för dig! Sanningen är att det alltid kommer att vara något i vägen för att göra det vi vill göra och att vänta på det ”perfekta” tillfället är chansen stor att det aldrig blir av.

Ashtangayoga är en dynamisk och glädjefylld yogaform som ger dig en komplett träning för både kropp och knopp. Med regelbunden träning kan vi lova att du kommer att förändra hur du ser på dig själv och dina eventuella begränsningar. Som bonus kommer du också förundras över vad du och din kropp faktiskt förmår!

Kursens fokus ligger på förbättra självbild och självkänsla genom ökad kroppskännedom. I ett lugnt tempo ihop med andra som inte heller vågar …… får du lära dig de grundläggande positionerna i Ashtangayoga inblick i yogans filosofi och Mysoreträning.

Varje pass avslutas med en guidad avslappning för bästa återhämtning.

Datum:
Onsdag den 5 juli, 12 juli, 19 juli och 26 juli

Tid:
Kl. 18.00 – 20.00

Pris: 1000 kr (i priset ingår positionsschema och du får gå fritt på de andra klasserna på schemat under den tid som kursen pågår)

Lärare: Veronica

Boka dig här

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*