1 maj, 2020

SLEEP WakeUp

Ladda ner och köp appen här! Tacksam om du vill hjälpa oss genom att skriva en recension.

SLEEP WakeUp hjälper dig att vakna på morgonen och somna på kvällen. Appen består av två delar, en för uppvakning och en för insomning.

Uppvakningsprogram
SLEEP WakeUp hjälper dig att starta dagen genom att guida dig genom mjuka rörelser till ljudet av uppiggande musik. Innan du börjar programmet ligg stilla en stund i sängen och bli medveten om hur kroppen känns. Lägg märke till din andning och alla sensationer i kroppen. Följ sedan instruktionerna och gör rörelserna efter din förmåga, det finns inget rätt eller fel. Tänk på är att det inte ska göra ont men det kan sträcka och kännas i musklerna. Det handlar inte om att du ska göra rörelserna perfekt utan att träna på att lära känna din kropp inifrån och ut.

Insomningsprogram
För att lättare kunna somna krävs det att du är avslappnad i kroppen och sinnet. SLEEP WakeUp guidar dig till avslappning samtidigt som du lyssnar till ljudet av rogivande musik. Börja med att lägga dig på rygg så bekvämt som möjligt. Lyssna på rösten som guidar dig genom kroppen. När de olika kroppsdelarna nämns vid namn försök då att samtidigt vara i den delen av kroppen i tanken eller känslan. Känner du att det blir för mentalt arbetsamt så låt rösten bara finnas där som ett ljud i bakgrunden.

Andning
Andas gärna in och ut genom näsan under hela passet. Till en början kan det kännas svårt och då andas du genom munnen tills du har tränat upp diafragman och andningen känns lätt att utföra genom näsan. Diafragman är kroppens största andningsmuskel och precis som alla muskler kan de tränas och bli starkare.

SLEEP WakeUp appens team:
Anette Höljö Polleryd text och röst.
Pär Jorsäter musik och arr.
Markus Polleryd teknik.
Malin Bliander layout och foto.

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*