12 juli, 2016

Privatlektion

Vill du lära dig eller fördjupa din träning i ashtanga- och/eller yinyoga?

Av olika anledningar kanske gruppträning inte passar dig just nu. Du kanske dras med en skada eller något annat som begränsar dig. Praktiserar du redan ashtangayoga eller yinyoga kan jag kanske hjälpa dig att fördjupa din träning och hitta tillbaka till motivation och inspiration.

Jag möter dig där du befinner dig just nu i din yogaträning och hjälper dig att gå vidarer utifrån dina behov. Du får lära dig andning och rörelser i ditt eget tempo. Du får ett program för dina behov så att du kan träna hemma.

Pris: 
1 ggn. 90 min. 950 SEK (i priset ingår ett personligt utformat positionsschema för att kunna träna själv hemma).
3 ggr.  90 min. 2 300 SEK (inom 3 månader).

Priserna gäller för en person. Om ni är flera personer som vill dela på en lektion tillkommer 300 kr per person och tillfälle.

Bokning: Ring eller maila mig på 070-735 32 44 eller anette@ayk.se så bokar vi in en tid.

Med värme,
Anette

Om Anette
Jag kom i kontakt med yoga första gången när jag bodde på Irland 2000 och kände genast att detta var något för mig. Avslappningen efter ett yoga pass sprider sig i hela kroppen och ett välbefinnande infinner sig på ett sätt som jag inte känner av annan träning. För mig är yoga ett underbart verktyg att träna kroppen och ett oroligt sinne.

Jag har praktiserat yoga och meditation sedan år 2000. Min första yogalärarutbildning gick jag för Ulrika Norberg. Sedan dess har jag fördjupat min kunskap och förståelse för yoga och meditation genom att regelbundet åka på kurser och workshops för andra lärare. Duktiga lärare som bland annat Olle Bengström, Lino Miele, Petri Räisänen, Maria Boox, Richard Freeman, Saraswathi Jois, Kino Macgregor, David Keil, Vinay Kumar med flera. Jag praktiserar Vipassana meditation enligt Goenka och har deltagit i 10 dagars retreat i tystnad.

I grunden är jag utbildad personalvetare och taktil massör och har mångårig erfarenhet av personlig utveckling samt pedagogiskt arbete.

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*