9 december, 2019

LUCKA 13 FREDAG

Yoga är för alla 2019

Mitt i den mörkaste tiden kommer Lucia och lyser upp vår dag. Mörkret kan vara tröttande men också mysigt och vilsamt. Erik Blomberg uttrycker det så här: ”Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där. Vi ser ju inga stjärnor där intet mörker är.”

Dagens aktivitet består i att bli medveten om ditt eget ljus och att locka fram det. Det kan man bl.a. göra genom affirmationer. Här är några exempel, men du kan också skriva dem själv. Välj en till tre affirmationer i taget och upprepa dem högt eller tyst för dig själv tio gånger varje dag i ca tio dagar.

Jag älskar och accepterar mig själv precis som jag är.

Jag är värd allt gott i livet.

Jag känner tillit till att allt som händer blir till det bästa.

Jag är modig, stark och värdefull.

Jag är tacksam och njuter av livet här och nu.

Jag klarar allt jag vill.

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*