21 februari, 2018

Introduktion till Mysore-style

Den här klassen vänder sig till dig som har gått en grundkurs i ashtangayoga och kan solhälsning A & B. Klassen syftar till att göra dig bekant med vad det innebär att träna Mysore-style. Du får möjlighet att ställa frågor och vi pratar igenom alla de frågor och funderingar som du kan tänkas ha när du inte har tränat Mysore-style tidigare. T ex vad det innebär med drop-in? hur länge ska jag yoga? behöver jag kunna alla positioner utantill? vad förväntas av mig som tränar? vilka förväntningar kan jag ha på läraren? vad gör jag om jag inte kan en position?

Under två timmar utforskar vi teoretiskt och praktiskt på mattan hur det är att träna bredvid andra utan att någon leder genom positionerna.

Mysore-style är det traditionella sättet att lära sig ashtangayoga vilket innebär att du tränar själv i ditt eget tempo tillsammans med andra, ungefär som på gymmet. Du får gemenskapen av andra men tränar i ditt eget tempo.Det innebär att du har möjlighet att lära känna din andning och din kropp på ett helt annat sätt än i gruppträning.

Mysore-style är öppen för alla nivåer. Du kan vara nybörjare eller mer erfaren yogautövare eftersom all undervisning ges individuellt. Har du precis börjat med ashtangayoga gör du ofta ett kortare pass. Sakta bygger du styrka, uthållighet, smidighet och fokus under handledning av en lärare.

Måndag den 26 mars kl.19-21
Pris: 200 kr /ett klipp på ashtanga klippkort/ ingår för dig med terminskort
Anmäl dig här

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*