1 maj, 2018

Ashtangayoga intensiv grundkurs

Vill du snabbt komma igång med ashtangayoga är detta en kurs för dig. Under 2 dagar får du ta del av ashtangayogans system.

Ashtangayoga är en fysisk och dynamisk yogaform. Ashtangasystemet består av olika serier av asanas (positioner) som man lär sig en efter en, position efter position. Rörelserna utförs i ett flöde och binds ihop till sekvenser med hjälp av andetaget. Syftet med att göra samma positioner i samma ordning varje gång man tränar är att de fysiska rörelserna efter hand blir en meditation i rörelse. Förutom att man stärker kroppen och gör den smidigare stillar man också sinnet.

Även om ashtangayogan vid första anblick kan verka svår och avancerad så finns det alltid anpassningar att göra för alla positioner. I traditionell mysore-träning lär man sig en position i taget, vilket ger möjlighet att modifiera rörelsen efter sin egen kropp och sina egna förutsättningar.

Den här kursen passar dig som inte har provat yoga tidigare eller om du kommer från en annan yogaform.

Ashtangayoga intensiv grundkurs – ingen erfarenhet krävs

Datum: Lördag 17 aug & söndag 18 aug
Tid: kl. 09.00-12.00
Pris: 1 000 kr, 2 ggr. à 180 min
I priset ingår ett 5-klippkort (värde 800 kr) som gäller på alla drop-in klasser på schemat i en månad efter kursens slut. (19/8-18/9)

Lärare: Anette

Boka dig här

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*