5 april, 2017

Helgkurs i Ashtangayoga & Mysore med två lärare och endast 12 platser!

Nu får du möjligheten att komma igång med din yogaträning under ledning av två lärare och endast 12 deltagare. Det finns gott om tid för frågor och individuell uppmärksamhet. Allt för att du ska bli så trygg som möjligt i din träning.

Ashtangayoga är en dynamisk och glädjefylld yogaform som ger dig en komplett träning för både kropp och knopp. Med regelbunden träning kan vi lova att du kommer att förändra hur du ser på dig själv och dina eventuella begränsningar. Som bonus kommer du också förundras över vad du och din kropp faktiskt förmår!

Under två dagar blir du introducerad till Ashtangayogans system med rörelser, filosofi, andningsteknik och kroppslås. Vi går igenom solhälsning A + B, de fundamentala ställningarna, några sittande och avslutande positioner. Du får även prova hur det går till att träna Mysore det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga.

Varje pass avslutas med en guidad avslappning för bästa återhämtning.

Den här kursen passar både dig som inte har provat yoga tidigare och du som vill fräscha upp dina kunskaper eller kommer från en annan yogaform.

Datum:
Lördag den 19 augusti
Söndag den 20 augusti

Tid:
Kl.09.00 – 12.30
Pris: 850 kr (i priset ingår positionsschema och fika båda dagarna) två lärare och endast 12 platser!

Lärare: Veronica & Anette

Boka dig här

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*