2 juli, 2019

Bokning via TimeCenter

Under sommaren har vi börjat använda oss av ett bokningssystem (TimeCenter) för bokning av våra klasser, kurser och workshops. Tack vare att vi nu kommer använda oss av det kan du enkelt boka din plats till de klasser och kurser du vill gå, och alltid vara säker på att du har din plats när du kommer. Om du tidigare har använt dig av TimeCenter kommer systemet automatiskt att hitta dina uppgifter och göra bokningen enklare för dig genom att du inte behöver skapa ett konto.

Alla som vill delta på en klass ska boka sig via TimeCenter vid varje tillfälle, oavsett om du kommer för en enstaka drop-in-klass eller om du har någon form av kort hos oss (terminskort, årskort, månadskort, veckokort eller klippkort). Vi har full förståelse för att det är lätt att missa att göra det i början och vi hoppas att ni har överseende med att vi under början av terminen kommer tjata lite om att ni behöver boka er.

Om du bokar dig till en kurs kommer du betala via Klarna vilket ger dig möjlighet att få betalningen på faktura och även att dela upp betalningen enligt Klarnas villkor, om du skulle vilja det.

Du kommer även att kunna köpa alla våra kort (terminskort, årskort, månadskort, veckokort och klippkort) genom TimeCenter. Våra kort ligger i en särskild kalender i bokningssystemet, som du enkelt kan gå till via vår hemsida. I den kalender finns alla våra kort upplagda på söndagen varje vecka. Du köper kortet på samma sätt som du bokar en klass och betalar online. Du hämtar sedan kortet vid din första bokade klass i yogalokalen.

OBS! Alla köp via TimeCenter betalas med faktura genom Klarna. Vill du betala ditt kort med Swish eller direkt med Ashtanga Yoga Karlstads bankgiro köper du istället kortet på plats i yogalokalen.

Har du frågor angående bokning och betalning är du välkommen att höra av dig!

Boka kurs eller workshop

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev


Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*

Prenumerera på Ashtanga Yoga Karlstads nyhetsbrev

Förnamn*

Efternamn*

E-post adress*