12 juli, 2016

Privat träning

Vill Du lära dig Ashtanga yoga eller fördjupa din yogaträning?

- med en personlig tränare
- i ditt eget tempo
- när det passar dig

Av olika anledningar kanske gruppträning inte passar dig just nu. Du kanske dras med en skada eller något annat som begränsar dig. Praktiserar du redan Ashtanga yoga kan en personlig tränare hjälpa dig att fördjupa din träning och hitta tillbaka till motivation och inspiration.

Jag möter dig där du befinner dig just nu i din yogaträning och hjälper dig att gå vidare med positioner utifrån dina specifika behov. Du får lära dig andning, kroppslås och positioner i ditt eget tempo. Jag sätter ihop ett program för dina behov så att du kan träna hemma.

I grunden är jag utbildad personalvetare och taktil massör och har mångårig erfarenhet av personlig utveckling samt pedagogiskt arbete.

Pris för en gång á 60 min 750: - i priset ingår ett positionsschema för att kunna träna själv hemma.

3 ggr á 60 min 1 950: -
5 ggr á 60 min 3 000: -

Ring eller maila mig på 070-735 32 44 eller info@ayk.se så bokar vi in en tid.

Namasté Anette

anette-gladast-av-alla-7

Om Anette
Jag kom i kontakt med yoga första gången när jag bodde på Irland 2000 och kände genast att detta var något för mig. Avslappningen efter ett yoga pass sprider sig i hela kroppen och ett välbefinnande infinner sig på ett sätt som jag inte känner av annan träning. För mig är yoga ett underbart verktyg att träna kroppen och ett oroligt sinne.

Jag har praktiserat yoga och meditation sedan år 2000. Min första yogalärarutbildning gick jag för Ulrika Norberg. Sedan dess har jag fördjupat min kunskap och förståelse för yoga och meditation genom att regelbundet åka på kurser och workshops för andra lärare.

Duktiga lärare som Olle Bengström, Lino Miele, Peteri Räisenen, Maria Boox, Richard Freeman, Saraswathi Jois, Kino Macgregor, David Keil, Vinay Kumar med flera. Jag praktiserar Vipassana meditation enligt Goenka och har deltagit i 10 dagars retreat i tystnad.

I grunden är jag utbildad personalvetare och taktil massör och har mångårig erfarenhet av personlig utveckling samt pedagogiskt arbete.